Usein Kysytyt eli UKK


Moni kysyy ennen kuin uskaltaa - ihan turhaan - se tuo vain säästöä elämään

Lue tästä miten autorahoituksen kilpailutus tapahtuu ja mitä saat palvelun käyttäjänä.

YKSI HAKEMUS - PARAS RAHOITUSTARJOUS

Kilpailutamme sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen
kaikkien yhteistyökumppaniemme kesken. Sinä valitset. Sinä säästät.

JO YLI 30 PANKKIA MUKANA KILPAILUTUKSESSAMME, muun muassa seuraavat


Kuinka kaikki toimii ?


Autorahoitus24 on täysin ilmainen palvelu sekä kuluttajalle että yritykselle. Kilpailutamme autorahoituksen muutamassa minuutissa ja sinä saat edullisimman autorahoitus tarjouksen heti nähtävillesi.

Ostitpa sitten yksityiseltä tai liikkeestä, autorahoitus kannattaa aina kilpailuttaa. Saat rahat heti tilillesi, eikä sinun tarvitse ottaa kalliita rahoitusvakuutuksia, tai muita osamaksurahoitukseen liittyviä kuluja kuten aina vaadittava Kaskovakuutus.

Suomalaista palvelua


Kuka voi saada kulutusluoton ja miten lainaa haetaan?

Lainaa voi saada oikeustoimikelpoinen ja täysi-ikäinen henkilö, joka on hoitanut taloutensa mallikkaasti. Se tarkoittaa ettei sinulla ole aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä.

Kulutusluottoa voi hakea vain netissä täyttämällä sähköisen lainahakemuksen. Tunnistautumiseen tarvitset hakemusvaihesssa vain sähköpostin ja omat tietosi, lainan hyväksyessäsi pankinsta riippuen joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Aivan kuten kaikessa verkkoasioinnissa muutekin. Prosessi on helppo.

Tarvitsenko vakuuksia tai takauksia lainan hakemiseen?

Et tarvitse. Sekä kulutusluottoa, että joustoluottoa voi hakea ilman takaajia ja vakuuksia. Molemmat ovat vakuudettomia lainoja. Lainapäätös annetaan lainahakemuksessa antamiesi vastausten perusteella. Tarkistamme myös luvallasi Asiakastiedon rekisteristä maksukykysi.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen ja rahat tililleni?

Lainapäätöksen saat aina välittömästi lainahakemuksen täytettyäsi riippumatta siitä, mihin kellonaikaan tai minä viikonpäivänä haet lainaa. Saat rahat tilillesi samana päivänä, kun täytät hakemuksen klo 7 - 23 välisenä aikana.